Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Március 03. 07:33, kedd | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Átverés gyanú csatornatisztítással kapcsolatban – Felhívás

Átverés gyanú csatornatisztítással kapcsolatban – Felhívás

Az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett a rendőrségre egy Kft.-vel szemben, melynek alkalmazottai a csatornaépítésre hivatkozva kerestek fel szentendrei ingatlanok tulajdonosait csatornatisztítást kínálva.

A Szentendrei Rendőrkapitányságra az elmúlt hetekben több bejelentés is érkezett egy Kft.-vel szemben, melynek alkalmazottai a csatornaépítésre hivatkozással kerestek fel – főként időskorú - szentendrei ingatlanok tulajdonosait csatornatisztítási szolgáltatást kínálva. A cég alkalmazottai arra hivatkoztak, hogy a csatornaépítő megbízásából végzik a szennyvízvezetékek tisztítását, mert tisztítatlan vezeték nem köthető rá az új hálózatra. Munkájukat 2000 forint körüli összegért ajánlják, rábeszélik a tulajdonosokat a szerződéskötésre. Ezt követően a munkát el is végzik, azonban nem adnak körültekintő tájékoztatást, így azt sem közlik, hogy az ár folyóméterre értendő. A megrendelő mindezzel csak akkor szembesül, amikor átveszi a számlát.

Abban az esetben, ha a kivitelezéssel kapcsolatos egyeztetésen kívül más indokkal keresik meg Önöket a szennyvíz-csatorna építésre hivatkozva a lakásukban – például hogy a bekötést megelőzően a telken található szennyvízvezeték tisztítása szükséges, mert anélkül a bekötés nem végezhető el - vagy bármi gyanúsat észlelnek a szennyvíz-csatorna építéssel kapcsolatban kérjük, hogy értesítsék a Szentendrei Rendőrkapitányságot a (26) 502-400 –as telefonszámon vagy a szentendrerk@pest.police.hu e-mail címen, illetve a Dunakanyari Csatornázási Társulást az info@dunakanyaricsatornazas.hu e-mail címen, vagy a 06-80-109-755 zöld számon.

Szentendrei Rendőrkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.