Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. November 07. 07:36, péntek | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Bemutatkozik Szentendre drogprevenciós tanácsadója

Bemutatkozik Szentendre drogprevenciós tanácsadója

A fiatalok kábítószer-fogyasztásának megelőzése érdekében a családokat hívja segítségül a rendőrség a kábítószer-bűnözés elleni harcban Szentendrén is. Bemutatkozik a város drogprevenciós tanácsadója, Botos Adrienn.

A rendőrség a fiatalok kábítószer-fogyasztásának megelőzése érdekében a 2014/15-os tanévtől új szolgatatással áll a szülők, családok rendelkezésére. A drogprevenciós program tanácsadója pedig Szentendrén Botos Adrienn zászlós.

Botos Adrienn bemutatkozója:
Botos Adrienn r. zászlós vagyok. A rendőri szakképesítésem megszerzését követően, 2006-ban a Szentendrei Rendőrkapitányságon kezdtem dolgozni. Pályám járőri beosztásban indult a Visegrádi Rendőrőrsön, majd 2010 februárjában a Vizsgálati Osztályon helyezkedtem el. 2014. augusztusától a Bűnügyi osztály, Bűnügyi-Technikai Alosztály állományába kerültem, ahol szemlebizottság vezetőként a bűnügyi technikus mellett láttam el szolgálatot, valamint bűnmegelőzési feladatokat láttam el, és ezzel kapcsolatosan előadásokat is tartottam gyermekek, fiatalkorúak, és felnőtt személyek részére.
2014. októberében lehetőséget kaptam arra, hogy a Közrendvédelmi Osztályon szolgálatparancsnoki beosztásban bizonyíthassak, így jelenleg ebben a beosztásban dolgozom.
„A szülők és családok a rendőrség kiemelt partnerei a kábítószer-bűnözés megelőzésében" elnevezésű program kapcsolattartójaként, az általános-és középiskolákban tanuló gyermekek családja számára igyekszem segítséget nyújtani, akár szülői értekezleten, de fogadóórán, telefonon vagy elektronikus levélben, kizárólag a kábítószerrel kapcsolatos büntető igazságszolgáltatást érintő kérdésekben.
Az alábbi elérhetőségeken, illetve fogadóórán kereshetnek kérdéseikkel a tisztelt szülők:
Telefonszám: 0626/502-400

E-mail cím: szentendrerk@pest.police.hu, drogprevencio.szentendrerk@pest.police.hu

Fogadóóra helye, ideje: Szentendrei Rendőrkapitányság, 2000 Szentendre, Dózsa György u. 6/a. 6. számú iroda. Minden hónap első hétfői napja 18 óra 00 perc és 19 óra 00 perc közötti időben.

Telefonos ügyelet: Minden hónap első hétfői napja 19 óra 00 perc és 20 óra 00 perc közötti időben, valamint minden hónap harmadik hétfői napja 19 óra 00 perc és 20 óra 00 perc közötti időben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: