Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 12. 16:55, kedd | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Bemutatkozott Szentendre új Fidesz-KDNP-s polgármester-jelöltje

Bemutatkozott Szentendre új Fidesz-KDNP-s polgármester-jelöltje

Gulyás Gergely az Országgyűlés alelnöke mutatta be szerdán Szentendrén a Fidesz-KDNP új polgármester-jelöltjét. A pártszövetség színeiben Verseghi-Nagy Miklós indul október 12-én a posztért.

Gulyás Gergely sajtótájékoztatón mutatta be szerda délután a Fidesz-KDNP új polgármester-jelöltjét Szentendrén. Az eseményen az Országgyűlés alelnöke kifejtette, hogy a helyi szervezet és az országos választmány egyetértésében és támogatásában Verseghi-Nagy Miklós indul Szentendrén a polgármesteri posztért. Mint Gulyás Gergely fogalmazott, sikerült megtalálni a legalkalmasabb jelöltet, aki eddigi pályafutása és szakmai tapasztalat alapján Szentendre további fejlődését szolgálhatja, ha a választók számára szavaznak bizalmat az október 12-i önkormányzati választáson. Az Országgyűlés alelnöke hozzátette, Verseghi-Nagy Miklóssal Szentendre még inkább be tudja majd tölteni a Dunakanyarban kiemelt szerepét.

A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje ezt követően kitért arra, kiemelt törekvése, hogy ne álljon meg Szentendre folyamatosan fejlődése, de egy új lendülettel valóban vívjon ki magának a város országosan és nemzetközileg is elismert szerepet. Mindemellett Verseghi-Nagy Miklós célja, hogy visszaadja Szentendrét a szentendreieknek, azáltal, hogy megújul, hatékonyabbá, ügyfélbarátabbá és egyszerűbbé válik a hivatal, melynek teljes mértékben, jogilag és pénzügyileg is átvilágítaná kötelezettségeit. Ezenkívül kiemelt feladatnak tekinti a város infrastrukturális fejlesztését, melynek szintén új lendületet kell adni, út-, járda-, játszótér-felújításokkal és fenntartható fejlesztésekkel.

Azok közé a szentendreiek közé tartozom, akik úgy vélik, hogy a helyzet megérett a változásra, és új lendületet kell adnunk szeretett városunknak” – hangsúlyozta a polgármester-jelölt.

Verseghi-Nagy Miklós 47 éves mérnök, tanár, felsővezető, jelenleg a Semmelweis Egyetem operatív főigazgatója. 1998 óta él családjával Szentendrén, feleségével négy gyermeküket neveli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.