Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Április 29. 10:31, kedd | Helyi
Forrás: Rocket Queen Music Press

Benzingőz, verdák, programok - Budakalászi Kocsifesztivál

Benzingőz, verdák, programok - Budakalászi Kocsifesztivál

Május elsején újra dübörög a Budakalászi Kocsifesztivál gyerekprogramokkal, dögös verdákkal és rockkal.

Az előadók így ajánlják magukat:

A hetven éves Bálint Árpád egykori rallyversenyző a történeteit hozza magával:

"Megmutatjuk, hogy tartjuk a régi formánkat! Én 13 évesen kezdtem versenyezni, azóta pedig bejártam egész Európát. A mostani budakalászi majálisra pedig az emlékeimet hozom el."

Varga Imre a tereprally mestere egy, akár kétszázzal is száguldó csodaautót küld a kiállításra:

"Ez egy Subaru rally kocsi, ami majd biztos megmozgatja a közönség fantáziáját, azét is, aki az autók miatt jön, és azét is, aki csak úgy érdeklődik."

Végül pedig az estét híres zenészek zárják:

"A Bond Jovi zenekar ismert magyar zenészekből verbuválódott feldolgozás csapat, mi a BJ életérzést ígérjük erre a napra!"- mondta el Vörös Gábor, az együttes vezetője, aki a szót rögtön az Ice Cream válogatott nosztalgia csapatának adta:

"Erre az alkalomra a szó szoros értelmében a világ minden tájáról gyűltünk össze - a szaxofonos Horváth Charlye Nice Amerikából, Pataki László pedig Ausztráliából tért haza egy rövid időre. Rengeteg slágert ígérünk, többek között a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera Rocksztár dalát, amihez a Kalászi Zeneiskola kórusa is csatlakozik majd!"- mesélte lelkesen Török Péter, aki azt is elárulta, a legrégebbi kiállított kocsi egy 1967-es Moszkvics lesz.

Az Ice Cream zenekar utolsó számába a nagymúltú, több, mint 20 éves CAFB tagja, Sütő Lajos is beszáll majd egy elektroakusztikus gitárral. Tehát nem mindennapi koprodukciónak lehet szem- és fültanúja a közönség. Hiszen az Ice Cream már magában is szenzáció: csupa híres, neves zenészből állt össze a május elsejei buli kedvéért.

További információ ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.