Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 15. 07:53, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Bíróság előtt a 72 éves erőszakoskodó szentendrei főbérlőnő

Bíróság előtt a 72 éves erőszakoskodó szentendrei főbérlőnő

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást P. Ferencné 72 éves szentendrei lakos ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az idős nő 2013. november 12-én a szentendrei belvárosban találkozott albérlőjével, hogy átvegye tőle a bérleti díjat. Az albérlő kérte, hogy bérbeadója írjon alá egy elismervényt, amivel igazolja, hogy a bérleti díjat átvette, de a gyanúsított ezt megtagadta, majd kitépte a pénzt a sértett kezéből és elindult. A bérlő utána ment és felszólította, hogy adja vissza a pénzt. Ekkor P. Ferencné több alkalommal megütötte a sértettet, miközben szidalmazta. Ekkor egy járókelő a sértett védelmére kelt és értesítette a rendőrséget.

A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal élt a Szentendrei Járási Ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország