Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Február 27. 07:31, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Bíróságra mehet a pomázi szeméremsértő

Bíróságra mehet a pomázi szeméremsértő

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség annak a férfinak az ügyét, aki még tavaly év végén Pomázon szeméremsértést követett el. A gyanúsított egy nőt leszólítva kezdett el önkielégítést végezni.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást F. Tamás 39 éves budapesti lakos ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2014. december 20-án hajnalban Pomázon gyalogosan követett egy arra járó nőt, majd megszólította. Eközben a nadrágja lehúzott sliccén keresztül a nemi szervéhez nyúlt és elkezdett önkielégítést végezni. A sértett megpróbált elmenni a helyszínről, de F. Tamás követte és csak akkor futott el, mikor azt látta, hogy a nő telefonálni kezd.

A férfit a Tahitótfalui Rendőrőrs rendőrei még aznap Pomázról előállították és a vizsgálók gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi ellen folytatott nyomozást a szentendrei rendőrök a napokban vádemelési javaslattal befejezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.