Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 02. 08:13, hétfő | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Bronzos gyerekcsapat – dobogón zártak a szentendrei ifjú kosarasok

Bronzos gyerekcsapat – dobogón zártak a szentendrei ifjú kosarasok

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a közelmúltban a Pest megyei gyerek bajnokság utolsó fordulóját Leányfalun a Szentendrei Kosárlabda SE ifjú csapata, mely ezzel végül a harmadik helyet szerezte meg a bajnokságban.

Szentendrei KSE - Klikk Zsiráfok 57-43 (17-18,13-10,11-4,16-11) Szép Márton edző beszámolója

Az elmúlt egy hónapban másodszor játszottunk a kiskunlacházi csapat ellen. Az ellenfél nagy magassági és súlyfölényben volt, amit agresszív védekezéssel és gyors indításokkal próbáltunk kompenzálni. Az első két negyedben felváltva vezettek a csapatok, de az első játékrész végén a szentendrei együttes vezetett két ponttal. A nyitó negyedben csapatunkból Molnár Gellért jeleskedett a pontszerzésben, míg a második negyedben Dávid András egymaga szerezte mind a 13 pontot.
A 3. játékrészben aztán előjött a két alakulat közti különbség és először csak 8-10 pontos előnyt szereztünk, majd nagyon jó és eredményes játékkal fokozatosan növeltük előnyünket és végül magabiztosan nyertük meg a meccset.

Pontszerzők: Dávid A. 21 p, Molnár G. 17 p, Sipos G. 10 p, Laki A.4 p, Szabó Á.2 p, Fülöp M.2 p, Szőllősy B.1 p

Szentendrei KSE-ASE Paks 54-57 (9-16,12-5,8-16,23-20)

A második mérkőzést a nagynevű és komoly kosárlabda múlttal és infrastruktúrával rendelkező ASE csapatával játszottuk. Az első negyedben kissé megilletődötten játszott az együttes, átengedve az irányítást az ellenfélnek. A második játékrészben aztán magához tért a csapatunk és nagyon fegyelmezett és bátor játékkal, sikerült kiegyenlíteni az eredményt.

A harmadik negyedben sajnos nem sikerült megfordítani a mérkőzés eredményét, habár többször átvettük a vezetést, de az ellenfél mindig tudott válaszolni a mi kosarainkra, sőt a negyed végén 8 pontos előnyre tett szert.

Az utolsó negyedben egy nagyon határozott és nagyon nyerni akaró szentendrei CSAPAT ment a pályára és Dávid András és Molnár Gellért mellé, most már Szőllősy Bálint, két egymás utáni hárompontossal is felzárkózott a pontszerzésben.
Végig szoros és kiegyenlített mérkőzésen, egyenlő ellenfélként játszottunk a jónevű ASE ellen és a végén csak az utolsó pillanatban maradtunk alul három ponttal.

Dicséretet érdemel az egész CSAPAT.

Pontszerzők: Dávid A.15 p, Szőllősy B.11/9 p, Molnár G. 9 p, Sipos G. 6 p, Fülöp M. 4 p, Laki A. 2 p, Szabó Á. 2 p, Láng R. 2 p, Szűcs T. 2 p, Láloczki L. 1 p

Szentendrei Kosárlabda SE

Ezzel az eredménnyel a Pest megyei zárt bajnokságban a Szentendrei KSE csapata a harmadik helyen végzett, ami egy nagyon szép eredmény.
Gratulálok az egész csapatnak az egész éves jó és eredményes szereplésért, egyúttal köszönet a szülőknek és az egyesület vezetőinek az egész éves támogatásért és szurkolásért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak