Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Május 29. 08:56, szerda | Helyi
Forrás: lvp / fotók: szentendreihirek.hu

Diákok szépítettek meg több buszmegállót Szentendrén

Diákok szépítettek meg több buszmegállót Szentendrén

Megújult Szentendrén több buszmegálló múlt héten, köszönhetően a Szentendrei Református Gimnázium diákjainak. A tanulók az önkormányzattal összefogva önkéntes munkában szépítettek meg több várakozóhelyet.

A Szeretethíd – református önkéntes nap keretében fogott össze a Szentendrei Református Gimnázium és az önkormányzat, az együttműködés során pedig múlt pénteken diákok újítottak fel jó néhány szentendrei buszmegállót és padot a városban. A gimnázium tanulói összesen hét buszmegállót és tizenhárom padot festettek le, többek közt Pismányban, a Skanzen felé vezető úton valamint a 11-es főúton. Az önkéntes munkában a diákok mellett tanárok valamint az önkormányzat és a VSZ Zrt. dolgozó is részt vettek.

Diákok segítségével szépült több buszmegálló Szentendrén

A buszmegállók felújításán kívül ráadásul az önkéntesek virágokat ültettek a Városházán, a Kispostánál és a püspökmajori buszmegállók mellett, sőt a Sztaravodai úton és a Pap sziget környékén szemetet is szedtek.

Diákok segítségével szépült több buszmegálló Szentendrén

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban