Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Március 24. 10:44, kedd | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Egy százalék a szentendrei kosarasoknak

Egy százalék a szentendrei kosarasoknak

Május 20-ig minden magánszemélynek be kell nyújtania SZJA bevallását. A bevallással együtt idén is mindenkinek lehetősége van arra, hogy a fizetendő adójának 1 százalékát felajánlja az arra jogosult szervezeteknek.

Egyesületünk, az SZKSE jogosult ilyen 1 százalékok gyűjtésére, ezért kérünk mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, és ajánlja fel adója 1 százalékát az SZKSE-nek. Ehhez nem kell mást tenni, mint az SZJA bevallás részét képező rendelkező nyilatkozaton egyesületünk adószámát feltüntetni ott, ahol a kedvezményezett adószámát kérik. (Technikai számunk nincs, azt csak annak kell kitölteni, aki ezen felül bármelyik egyháznak is kíván + 1 százalékot felajánlani. Nem kötelező mindkettő kitöltése)

Az SZKSE adószáma: 18713109-1-13, ezt kell a kedvezményezett adószámához beírni. Akinek a munkáltatója készíti el a bevallását, vagy a NAV adómegállapítását kéri, az is rendelkezhet az 1 százalékról. Ebben az esetben a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékba kell tenni, melyen fel kell tüntetni a rendelkező (tehát a saját) adóazonosító jelét, és ezt eljuttatni a munkáltatóhoz, vagy az NAV-hoz. Hívjátok fel szüleitek, barátaitok, ismerőseitek figyelmét is erre a lehetőségre. Sokan vannak, akik vagy nem tudnak erről, vagy nincs olyan szervezet, melynek ismernék az adószámát és ráírhatnák azt a rendelkező nyilatkozatra. Ne hagyjuk elveszni ezeket a pénzeket, mert az egyesületnek minden forintra szüksége van és sok kicsi, sokra megy.

Köszönettel: Szentendrei Kosárlabda SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.