Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 04. 08:00, péntek | Helyi

Egyéves az InfoSzentendre.hu – Köszönjük!

Egyéves az InfoSzentendre.hu – Köszönjük!

Első születésnapunkat ünnepelhetjük az InfoSzentendre.hu-val, amely tavaly októberben indult, azóta pedig meghatározó hírportállá vált a térségben, hiszen híreinket nap mint nap ezrek olvassák. Köszönjük!

Internetes újság, cégregiszter, vállalkozói tudakozó, információs csomópont, találkozási hely a városban és a környékén élők számára, a Szentendrére érkezőknek pedig tájékozódási pont. Mindezt egyszerre nyújtja az InfoSzentendre.hu, az „InfoVáros” nemzetközi internetes portál- és franchise rendszer tagjaként működő hírportál. Az InfoSzentendre.hu célja, hogy meghatározó médiumként tájékoztatást nyújtson Szentendre és térsége történéseiről, programjairól, közösségi életéről”.

Így mutattuk be ismertetőnkben tavaly magunkat a nagyközönségnek és leendő partnereinknek. Egy évvel később pedig úgy látjuk, hogy céljaink teljesültek, hiszen jelentős olvasóközönség követi nyomon naponta híreinket. Persze nem dőlünk elégedetten hátra, mivel szeretnénk továbbra is élvezni mindannyiuk megtisztelő figyelmét, és szeretnénk, hogy még többen maguknak érezhessék az InfoSzentendre.hu oldalt!

InfoSzentendre.hu - szentendrei hírek, programok, érdekességek, cégek, játékok

Köszönjük minden kedves Olvasónknak, hogy meghatározó, keresett hírportállá válhattunk a térségben, valamint, hogy az indulásunktól kezdve már több mint 71 ezren látogattak oldalunkra, ismerték meg az InfoSzentendre.hu-t és járnak vissza hozzánk.

Köszönjük a rengeteg facebookos hozzászólást, lájkot, megosztást, cikkötletet és programajánlót!

Mindezeket szeretnénk meghálálni és továbbra is igyekszünk a térségben a naponta legtöbb helyi, térségbeli és országos aktualitással frissülő hírportálként működni!

Az InfoSzentendre.hu-val továbbra is célunk, hogy egyenesen, tényszerűen, elfogulatlanul tolmácsoljuk a helyi, a térségbeli és az országos híreket, a szentendrei és környékbeli programokat, valamint, hogy továbbra is szórakoztassunk játékainkkal, nyereményeinkkel és különféle rovatainkkal (bulvár, autós, életmód, tudomány, infocsajok).

Bízunk benne, hogy ezután is szeretettel olvassák és osztják meg másokkal cikkeinket, érdekes és szórakoztató írásainkat!

Köszönet Olvasóinknak és a jövőben is kellemes időtöltést kívánok Mindannyiuknak az InfoSzentendre.hu oldalon!

Lenger Varga Péter
főszerkesztő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.