Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Június 14. 13:39, péntek | Helyi
Forrás: MTI / fotó: illusztráció

Elszabadult egy komp Visegrádnál, Szentendrénél kapták el

Elszabadult egy komp Visegrádnál, Szentendrénél kapták el

Vízi rendőröknek kellett megállítaniuk a Dunán egy sodródó motoros révhajót és az ahhoz tartozó komptestet péntek hajnalban Visegrád térségében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a rendőrség ügyeletére egy dunai hajóról érkezett a jelzés, hogy Visegrád térségében egy kivilágítatlan vízi jármű sodródik a Dunán. A rendőrök azonnal a tízméteres motorhajó és az ahhoz kapcsolt húszméteres komp keresésére indultak.

A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányságának járőrei a korlátozott látási viszonyok ellenére egy órán belül megtalálták és megállították az úszó járművet a szentendrei Duna-ágban. A rendőrök a helyszínre hívták a komphajó személyzetét, amely a hajót külön engedéllyel visszaszállította Visegrádra. A rendőrség szabálysértési eljárást indított az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt