Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Április 21. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Harcias futóverseny Szentendrén

Harcias futóverseny Szentendrén

Sorozatban tizenkettedik alkalommal zajlik le május 4-én a Kinizsi Szentendrei Utcai Futóverseny a városban. A megmérettetésre több korosztályban és távon nevezhetnek a vállalkozó kedvűek.

Tizenkettedszer rendezi meg Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület és a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia május 4-én, szombaton a Postás-strand melletti kerékpárúton a szentendrei utcai futóversenyt és Kistérségi Iskola Bajnokságot. A megmérettetésre iskolások és felnőttek is nevezhetnek.

A futamok 9 óra 30 perctől indulnak a legkisebbek versenyével. Az iskolák korcsoportonként egy ötfős csapattal nevezhetnek, előnevezéssel április 30-ig a www.szkhse.hu oldalon, míg a helyszínen az adott futamok előtt fél órával, a Postás strand melletti csónakháznál regisztrálhatnak a futók.

Szentendrei utcai futóverseny

A versenyt egyéb programok, egyebek közt kettlebell, közelharc és harcjármű bemutató is színesíti.

A nevezési díjakból befolyt összegből a legeredményesebb iskola tárgyjutalomban részesül. A nevezési díj tartalmaz emléklapot, kitűzőt és befutócsomagot.

További információ: www.szkhse.hu, szkhse@freemail.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben