Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Július 21. 07:27, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Ismét Tourist Police Szentendrén

Ismét Tourist Police Szentendrén

Idén is elindította a szentendrei önkormányzat és a rendőrkapitányság a tavaly nyáron nagy sikert aratott Tourist Police, vagyis diákrendőr programot Szentendrén.

Idén is elindította Szentendre Város Önkormányzata a tavaly nyáron nagy sikert aratott Tourist Police programot, melyben középiskolás diákok vesznek részt, akik a nyári szünidő alatt Szentendre utcáit járva segítséget nyújtanak a hozzájuk forduló - elsősorban külföldi - turistáknak, útbaigazítást, tájékoztatást adnak részükre.

A programot elindító Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai fontosnak tartják, hogy a környéket és a magyar nyelvet nem ismerő emberek is megfelelő tájékoztatásban részesüljenek. A szervezők idén is a tavalyihoz hasonló sikerekre, eredményekre számítanak. Az elmúlt év tapasztalata szerint a külföldiek szívesen kérnek segítséget, útbaigazítást az idegen nyelvet beszélő, segítőkész fiataloktól.

Ismét Tourist Police Szentendrén

A programmal kapcsolatos feladatok ellátásában az ötletgazda is aktívan rész vesz, a rendőrök visszatérően ellenőrzik a közterületen dolgozó diákok biztonságát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).