Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Május 02. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Szentendrei rendőrség

Ittas vezetők bíróság előtt – akcióban a szentendrei rendőrök

Ittas vezetők bíróság előtt – akcióban a szentendrei rendőrök

Két ittas vezetőt is elkaptak a közelmúltban a szentendrei rendőrök. A két férfi ellen büntetőeljárást is indult.

A 39 éves szentendrei B. István március 16-án gépkocsival közlekedett Tahitótfaluban, amikor 3 óra 15 perc körüli időben intézkedés alá vonták a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök észlelték, hogy a férfi alkohol befolyása alatt áll, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott.

K. László 39 éves pomázi lakos április 8-án 23 óra körüli időben gépjárművével Budakalász belterületén közlekedett. A rendőrök intézkedés alá vonták, melynek során vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. A szonda eredménye ebben az esetben is a gépjárművezető ittasságát bizonyította.

A két férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyekben befejezte a nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.