Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Február 12. 08:20, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Kereszteljük el a korközpontot, a névadással nyerhetünk is!

Kereszteljük el a korközpontot, a névadással nyerhetünk is!

Megnyílt az országban egyedülálló Szentendrei Korközpont Információs Iroda a minap. Dietz Ferenc polgármester közösségi oldalán kért fel mindenkit, hogy nevezzük el együtt az intézményt. A legjobb névötlet ajándékot ér.

Aktív élet, friss tudás 50 év felett is – ezzel a jelmondattal nyitotta meg a közelmúltban a P'art házban a Szentendrei Korközpontot Dietz Ferenc. A polgármester az ünnepélyes megnyitót követően facebook oldalán kért fel mindenkit, hogy Kudlik Júlia javaslatára kereszteljük el az új intézményt.

Dietz Ferenc közösségi oldalán várja mindenkitől az ötleteket március elsejéig, aki pedig a legtalálóbb nevet javasolja az intézménynek, annak jutalma egy 10 alkalmas uszoda + wellness bérlet a V8-ba, egy üveg „város bora” és egy Szentendre könyv. A felhívás szerint az nyer, aki a legtöbb like-ot kapja a kommenteknél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).