Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Június 13. 08:15, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Kupa négyes döntőben a szentendrei baseball csapat

Kupa négyes döntőben a szentendrei baseball csapat

Az Óbudai Baseball és Softball Egyesület pályáján rendezik meg a hétvégén a baseball Magyar Kupa négyes döntőjét, mely során a Szentendre Sleepwalkers játékosai is pályára lépnek.

A III. kerületi egyesület tájékoztatása szerint szombaton 11 órakor a házigazda Óbuda Warriors csap össze az Érd Aeros együttesével, 15 órától pedig a Szentendre Sleepwalkers játszik az Astros csapatával a fináléba jutásért. A kétszeres címvédő Jánossomorja Rascals nem került be a négyes döntőbe, egy körrel korábban épp a mostani házigazda búcsúztatta.

Az eseményre a belépés ingyenes, a közönséget a mérkőzések alatt folyamatosan tájékoztatják majd a szabályokról. A döntőre vasárnap 11 órakor kerül sor.

A baseball MK négyes döntőjét először rendezik meg a tavaly szeptember elején bemutatott, nemzetközi szabványoknak is megfelelő óbudai arénában.

Még több fotó a szentendrei baseball csapatról!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben