Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. December 07. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: (x)

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban

A megszokott minőségi kínálaton kívül Szentendrén egyedülálló módon csökkentett zsír és szénhidrát tartalmú, rostokban gazdag Light food ételekkel és dietetikus tanácsadással is várja vendégeit a Bibione Caffé.

Saját receptű pizzák, tészták, frissensültek, levesek, risotto, saláták, savanyúságok, desszertek, étel-, ital- és kávékülönlegességek, mindezzel vár Szentendre szívében a Bibione Caffé.

Az étterem kínálatában ráadásul a Bibione Light Food néven csökkentett zsír- és szénhidrát tartalmú, élelmi rostokban gazdag, minőségi alapanyagokból és finomított cukor helyett nyírfacukorral készülő ételek is szerepelnek, melynek étlapját dietetikus szakember állította össze, aki táplálkozási ötleteket és tanácsokat is ad a vendégeknek!

Akinek bármilyen táplálkozással kapcsolatos kérdése akad, az felteheti a dietetikus.bianka@hotmail.com emailcímem.

Mi az a dietetika?
A dietetika a táplálkozással gyógyítás tudománya – alkalmazott táplálkozás tudomány.

Ki a dietetikus?
A dietetikus a táplálkozástudomány területén olyan magasan képzett szakember, aki egészségesek és betegek számára egyaránt megfelelő táplálkozási útmutatást nyújt.

A dietetikus a táplálkozástudomány legújabb ismereteit a prevenció (táplálkozással összefüggő betegségek megelőzése), a klinikai dietetika (diétával kezelhető vagy befolyásolható betegségek), az élelmezés és az élelmiszer-fejlesztés területén széleskörűen alkalmazza.

Light food és dietetikus tanácsadás Szentendrén a Bibione Cafféban

Rendezvények a Bibione Cafféban
Az étterem mindemellett rendezvényeknek (születésnapoknak, csapatépítő eseményeknek, lány- és legénybúcsúknak) is tökéletes helyszíne, a finom ételek és italok mellett pedig a hideg napokon különösen hangulatossá és kellemessé teszi a kandalló melegével.

Házhozszállítás
Szentendre egész területén belül az ételek házhozszállítása ingyenes! Leányfalu, Pomáz, Budakalász területén a kiszállítás díja 300 forint. Minimum rendelés 1100 forinttól.

További információk a Bibione Caffé-ről az étterem honlapján és közösségi oldalán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.