Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Március 25. 07:46, kedd | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei Kapitányság

Négy férfi támadt egy boltosra és vendégére, majd autókat rongáltak Pomázon

Négy férfi támadt egy boltosra és vendégére, majd autókat rongáltak Pomázon

Négy férfit fogtak el a szentendrei rendőrök, a gyanúsítottak ugyanis egy pomázi üzletben a bolt egyik alkalmazottját és egy vendéget bántalmaztak a minap, majd autókat rongáltak.

Eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 23 éves, T. István 37 éves, K. János 39 éves és K. Béla 41 éves pomázi lakosok ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak vasárnap hajnali 1 óra körüli időben bementek Pomázon egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletbe, ahol T. István szóváltásba keveredett egy vendéggel, akit több alkalommal megütött. A dulakodásba bekapcsolódtak a 37 éves férfi társai, akik szintén bántalmazni kezdték a sértettet. Ekkor az üzletben tartózkodó alkalmazott a vendég segítségére sietett, azonban a gyanúsítottak őt is megütötték.

A négy férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy miután távoztak a helyiségből, több, az üzlet előtt parkoló autót is megrongáltak.

A bejelentést és az adatgyűjtést követően a Pomázi Rendőrőrs járőrei rövid időn belül elfogták és előállították T. Istvánt és társait. A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottak ellen a további büntetőlejárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Kapcsolódó cikk:
Fiatalokból álló rablóbandát fogtak a szentendrei rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.