Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Május 31. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Négy napig rendőri forgalomirányítás a reggeli csúcsban az Auchan csomópontnál

Négy napig rendőri forgalomirányítás a reggeli csúcsban az Auchan csomópontnál

Négy napon át rendőrök irányítják a forgalmat a reggeli csúcsforgalomban az M0 budakalászi csomópontjában. Mindez egy teszt lesz, hogy hatékony lehet-e a jelzőlámpás irányítás a ponton.

Négy napon keresztül, június 2-3-án és június 10-11-én reggel 7 és 9 óra között rendőri forgalomirányítás várható az M0-s autóút és 11-es főút csomópontjában - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

A Megyeri híd felől érkező forgalmat 1-1,5 perces időtartamra leállítják, ezzel egy időben a Szentendre felől érkező gépjárművezetők gyorsabb áthaladását segítik a rendőrök.

Az úgynevezett "Auchan csomópontnál", a körforgalomban a szakemberek jelzőlámpa rendszer kiépítését tervezik, a mostani akcióval ennek hatékonyságát tesztelik a gyakorlatban.

A közlemény szerint a beruházás célja, hogy mérsékelje a Szentendre-Budakalász felőli reggeli torlódások mértékét a forgalmas útszakaszon, amelyet több mint 20 ezer gépjármű használ naponta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén