Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Február 14. 10:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Nyert a humor és szerelem – fotóverseny eredményhirdetés

Nyert a humor és szerelem – fotóverseny eredményhirdetés

Lezárult Valentin napi szerelmesek elnevezésű fotóversenyünk, melynek kihirdetjük a végeredményét, így azt is, hogy ki nyerte a Look Your Best Szentendre és a Barcelona Étterem és Tapas Bár ajándékait.

Jó néhány boldog pár jelentkezett a január 21-én induló Valentin napi szerelmesek címet viselő fotóversenyünkre. A játékra 20 páros nevezett, mind kedves és boldogságukat megmutató fotóval. A szerelmesek közül végül az Örökké elnevezésű fotóval Bárcziné Dokmány Zsuzsanna és párja nyert, ezzel együtt a Look Your Best Szentendre által felajánlott 30 ezer forint összértékű nyereményt, mely a nyertes pár részére tartalmaz személyre szabott állapotfelmérést, testösszetétel analízist, próbaedzést, személyre szabott EMS edzésterv készítését és 10 százalék kedvezményt az első bérlet árából!

A második helyen az Álomnyaralás, álomhelyszín, álompár a háttérben című gyönyörű fotóval, Furka Ágnes végzett, aki ezzel egy kétszemélyes, 8000 forint értékű vacsorával gazdagodott a Barcelona Étterem és Tapas Bárban.

Érdemes a fotókat végignézni, öröm ennyi szerelmespárt látni! Ráadásul külön öröm olyanokat, akik már akár több mint 40 éve élnek boldogságban együtt! Nem egy nevezőnk mutatta be ezt számunkra!

Gratulálunk a győzteseknek!

Akik pedig most lecsúsztak a díjakról, ne keseredjenek el, hiszen hamarosan újabb játékot hirdetünk. A farsangi időszakot követően megkeressük a legviccesebb, legötletesebb jelmezt, kíváncsian várjuk, hogy ki minek öltözött be idén vagy az elmúlt években!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt