Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. November 20. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei KSE/Vágvölgyi Fanni

Pályán a szentendrei kosarasok: szoros lányvereség, szerencsétlen junior nap

Pályán a szentendrei kosarasok: szoros lányvereség, szerencsétlen junior nap

Hazai pályán játszottak hétvégén a szentendrei kosarasok lány és junior fiú csapata. A lányok szorosabb meccset vívtak, míg a fiúk egyszerűen szerencsétlen napot fogtak ki.

Szentendrei KSE - ELITE Basket Törökbálint

Szombaton a Szentendrei Kosárlabda SE Lány csapata újra hazai közönség előtt léphetett pályára Leányfalun. A fordulóban az ELITE Basket Törökbálint csapatát látta vendégül az együttes. Az előző meccsek kudarcaiból tanulva, a lányok a meccs első másodpercétől kezdve a játékra összpontosítottak. A nyitónegyedben mindkét oldalról kidolgozott, szép, eredményes támadásokat láthattak a szurkolók, így az első negyed végeredménye 16-20 lett.
A második negyedben a szentendrei oldalról kicsit elveszett az addig látott lendület, szétesett a védekezés, amely meglátszott az eredményen is. A második negyed 9-15-tel zárult, így a nagyszünetre a vendégek 10 pontos előnnyel mehettek az öltözőbe.
A félidő után újra magára talált a szentendrei alakulat, gyönyörű támadásokat, gyorsindításo-kat dolgoztak ki a lányok, akiknek a védekezése is újra összeállt. A 3. negyed végeredménye a szentendrei lányok javára 19-16 lett.
Így az utolsó negyed kezdetén a különbség mindössze 7 pont volt. Lányaink csapatként ját-szottak és küzdöttek, hiszen mindenki tudta, hogy ezt a hátrányt be lehet hozni. A hajrában a törökbálinti lányok azonban erősebbnek tűntek, így a 4. negyed 12-17-tel zárult.
Összességében szoros meccset láthattak a szurkolók, amely során végig ott volt a lehetőség a győzelemre, de végül szentendrei lányok mindössze 12 ponttal alul maradtak.

A végeredmény: Szentendrei KSE - ELITE Basket Törökbálint 56-68

Szentendrei KSE

Szentendrei KSE - Budaörsi DSE

Szombaton a Pest Megyei bajnokságban induló Junior csapat Budaörs csapatát fogadta Le-ányfalun. Az előzetes eredmények alapján egy szoros meccsnek ígérkezett, végül azonban nem így lett. A találkozó elején jól kezdett Szentendre csapata, de aztán többször nem jött ki a lépes, pedig az ellenfél ne volt sem képzettebb, sem szervezettebb. Két kiemelkedőbb ellen-féljátékost igyekeztek levédekezni a játékosok, ezzel szemben azonban minden dobás kima-radt, és ami csak tudott kipörgött a gyűrűből. Egyszerűen szerencsétlen nap volt a szentendrei juniorok számára, de ez is a játék szépségéhez tartozik. A szakvezetés reméli, legközelebb szerencsésebbek lesz az alakulat, és a visszavágón megmutathatja, hogy ki a jobb csapat!

Szentendrei KSE - Budaörsi DSE 53 - 75

A szentendrei kosarasok heti programja:

2013.11.21. Csütörtök 20:00
Hidegkúti KK - Szentendrei KSE NB II.
1125 Budapest, Diana út 35-37

2013.11.23. Szombat 18:30
Szentendrei KSE - Dunaharaszti MTK NB II.
2017 Leányfalu, Szt. Imre herceg u. 9.-11.

2013.11.24. Vasárnap 9:00
Monori SE fiú - Szentendrei KSE Gyerek
2200 Monor, Jászai Mari tér 1

2013.11.24. Vasárnap 11:00
Újpest - Megyeri Tigrisek - Szentendrei KSE Junior (BB)
1046 Budapest, Hajló u. 2-8.

Kapcsolódó cikk:
Pályán a szentendrei kosarasok: szédületes két meccset nyertek a serdülők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.