Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 30. 09:28, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Pénteken ismét V-8-as mozi a tetőteraszon

Pénteken ismét V-8-as mozi a tetőteraszon

Pénteken ismét vár mindenkit a V-8 mozi a V-8 tetőteraszon. Augusztus elsején 21 órától a Jonas Jonasson A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című könyvéből készült filmet nézhetjük meg.

A film alapjául szolgáló könyv egy kiszámíthatatlan és végtelenül vicces ámokfutás, amelynek minden egyes fordulata elismerő csettintésre készteti az olvasót, és minden bekezdésben ott van legalább egy, de inkább több ütős poén. Nem hiába vásárolták meg a könyvet egy év alatt majd nyolcszázezren a kilencmilliós Svédországban, és jelentették meg több mint harminc nyelven szerte a világon. Meg volt a rizikó, hogy a film elbaltázza Jonas Jonasson regényét, de szerencsére éppen ellenkezőleg történt!

V-8

Szentendrei V-8 mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.