Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Szeptember 07. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Sorban állnak a bíróság elé a szentendrei és környékbeli ittas vezetők

Sorban állnak a bíróság elé a szentendrei és környékbeli ittas vezetők

Ismét több ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a közelmúltban a szentendrei rendőrök, akik jó pár esetben le is zárták az ügyet, melyek így a bíróságon folytatódnak.

A 40 éves budapesti A. Tibor még június 18-án délután gépkocsival közlekedett Csobánka lakott területén kívül, melynek során az úttestet elhagyva balesetet szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök az intézkedés során észlelték, hogy a férfi alkohol befolyása alatt áll, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak.

L. József Erik 36 éves pomázi lakos július 14-én este gépjárművével Pomázon közlekedett. A rendőrök intézkedés alá vonták, melynek során vele szemben alkoholszondát alkalmaztak.

B. István 39 éves szentendrei lakost segédmotoros kerékpárjával július 18-án késő este Szentendrén vonták intézkedés alá a rendőrök. A járőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben.

A három férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozóhatóság befejezte az eljárást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás