Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 26. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Szabadnapos rendőr fogott kerékpártolvajt Pomázon

Szabadnapos rendőr fogott kerékpártolvajt Pomázon

Egy szabadnapos rendőr kiszúrt egy gyanúsan viselkedő fiatalkorút a minap Pomázon, akivel munkája során már volt dolga. Balog Bence őrmester követni kezdte a fiatalt, akit rajta is kapott biciklilopáson.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járőre, Balog Bence őrmester szabadnapját töltötte július 23-án este, amikor arra lett figyelmes, hogy egy fiatalkorú pomázi fiú gyalogol a település egyik utcáján és az ott parkoló gépkocsikat, valamint a házak udvarát nézegeti.

Az őrmester munkája során már kerül kapcsolatba a gyanúsan viselkedő fiatalkorúval, ezért követni kezdte. Néhány utcányi távolságot tettek meg, mikor azt látta, hogy a fiú bemegy egy ház udvarára, majd kis idő elteltével kijön onnan egy női kerékpárral. A szabadnapos rendőr ezt követően intézkedés alá vonta a fiatalt, aki megpróbálta kikerülni a járőrt. Balog Bence megragadta a fiú ruházatát, így végül sikerült megállítani a tolvajt.

Az intézkedést látva egy ott lakó férfi telefonon értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök a fiatalkorút elfogták és előállították. A bűncselekmény elkövetését a helyszínen, majd gyanúsítotti kihallgatása során is elismerte.

A gyanúsított ellen a büntetőeljárást lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati osztálya folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak