Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2014. Január 21. 08:18, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Szentendre múltja és művészete - új sorozata a P’Art Moziban

Szentendre múltja és művészete - új sorozata a P’Art Moziban

Új sorozat indul a P’Art Moziban, ahol havi rendszerességgel tart Műgyűjtők és Mecénások címmel vetítéssel egybekötött beszélgetéseket Török Katalin, akinek nagy népszerűséggel zajlottak le eddigi programjai is.

Minden hónap utolsó keddjén várja majd az érdeklődőket a Műgyűjtők és Mecénások címet viselő vetítéssel egybekötött beszélgetések a P’Art Moziban. Török Katalin programsorozata január 28-án kezdődik, amikor is Haas János műgyűjtő, a Haas Galéria tulajdonosa lesz a rendezvény vendége. Ezt követően pedig havi rendszerességgel jelentkezik az új sorozat.

Török Katalin Szentendre múltjáról, művészetéről már 2010 óta tart vetítésekkel egybekötött előadásokat a P’Art Moziban. Korábban pedig a város ezeréves évfordulója alkalmából jelentek meg heti gyakorisággal egyoldalas várostörténeti írásai a Szentendre és Vidékében. Előadásai rendkívül népszerűek, új sorozatát pedig a P’Art Mozi felkérésére indítja. Nevéhez köthető még egyebek közt a Szentendre és legendás festői című könyv is.

Szentendre múlja és művészete - új sorozata a P’Art Moziban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban