Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 02. 16:32, szerda | Helyi
Forrás: PMRFK

Szentendrei dohányboltba törtek be – elfutottak, de elkapták őket

Szentendrei dohányboltba törtek be – elfutottak, de elkapták őket

Őrizetbe vették a rendőrök azt a két budapesti férfit, akik szerda éjjel betörtek egy szentendrei Nemzeti Dohányboltba. Megpróbáltak elfutni a rendőrök elöl, de végül elkapták őket.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Csaba 48 éves és P. János 35 éves budapesti lakosok ellen.

A Szentendrei Rendőrkapitányság ügyeletére október 2-án éjfél után néhány perccel érkezett bejelentés az egyik távfelügyeleti cég diszpécserétől, mely szerint a város egyik Nemzeti Dohányboltjának ajtaját felfeszítették és a felszerelt riasztóberendezést lefújták.

A helyszínre kiérkező szentendrei járőrök a helyszín biztosítása során két férfira lettek figyelmesek a bolt környékén, akiket megpróbáltak intézkedés alá vonni, azonban mindketten futni kezdtek. A két rendőr rövid gyalogos üldözés után elfogta M. Csabát és P. Jánost, akiknél a ruházatátvizsgálás során fejszét és csípőfogót, valamint egy walki-talkie készüléket találtak.

M. Csabát és társát gyanúsítotti kihallgatásuk után őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatás elrendelését.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást- őrizetbe vételük mellett- a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben