Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Október 18. 10:22, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Szökés közben fogtak el egy kábítószert termesztő férfit Tahitótfaluban

Szökés közben fogtak el egy kábítószert termesztő férfit Tahitótfaluban

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy 31 éves tahitótfalui férfi ingatlanján, ahonnan a tulajdonos a házkutatás közben szökni próbált, de elfogták – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a házkutatást szerdán, azt követően tartották, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság ügyeletére bejelentés érkezett, miszerint a férfi nagy mennyiségű marihuánát tart a lakásán.

A rendőrök a helyszínen csaknem 5 kilogramm kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, digitális mérleget, valamint marihuánáról szóló könyveket találtak és foglaltak le. Közben az egyik nyomozó arra lett figyelmes, hogy egy férfi mászik át a családi ház kerítésén és megpróbálja elhagyni az udvart. A férfit megállították, majd kiderült, hogy ő lakik a házkutatás által érintett lakrészben.

B. Józsefet kihallgatták, ellene kábítószer birtoklásának a megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele, illetve előzetes letartóztatásának a kezdeményezése mellett - eljárás indult - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.