Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 24. 12:02, hétfő | Bulvár

Titkok, amiket nem tudtál a Class FM-ről

Titkok, amiket nem tudtál a Class FM-ről

Az elmúlt öt év alatt mindennapjaink állandó részévé vált a Class FM, mégis vannak olyan titkok, amelyeket csak a munkatársak ismerhetnek a rádióban folyó munkáról.

Milyen varázsigével működik a kávéfőző? Milyen ruhában (vagy ruha nélkül) ülnek a műsorvezetők a mikrofon mögött? Milyen slágereket hallgatnak maximum hangerőn? Rákóczi Feri, Garami Gábor és Kiss Orsi a rádió ötödik születésnapja alkalmából kulisszatitkokba avatnak be.

A Morning Show csapata minden reggel jó hangulatban készül az adásra, többen közülük kávét kortyolgatva. „A kávéfőzőnek, mint minden háztartásban, itt is lelke van, senki sem tudja ezt olyan jól, mint a reggeli adás vágó asszisztense, aki minden reggel pontban háromnegyed 6-kor lelkes szavakat intéz a kávéfőző géphez, mivel meggyőződése, hogy kizárólag ezzel a módszerrel lehet működésre bírni. Akár így van, akár nem, ez már sosem fog kiderülni, a kedves asszisztensünk ugyanis egyetlen alkalmat sem mulaszt el a kávéfőző lelkének megenyhítésére.” – árulta el Rákóczi Feri.

A Class FM műsorvezetői maguk is hatalmas zenerajongók, maximum hangerőn hallgatják kedvenc dalaikat, sőt egy-egy slágert hallva táncra is perdülnek a stúdióban. „Minden műsorvezetővel előfordul, hogy a szokásosnál is jobban felhangosítja kedvenc slágereit, mindenki más zenei stílust kedvel, és más dalokat hallgat teljes hangerőn: Abaházi Csaba Robbie Williamset, Vágó Piros John Newmant, én pedig Bruno Marsot bömböltetem, Fatima Ragyog a szívem című slágerét pedig rendszeresen vele éneklem. Gyakran akkora hangerővel hallgatjuk kedvenceinket, hogy a szomszédos irodában dolgozó kollégák átjönnek, hogy velünk mulassanak.” – mesélte Garami Gábor, aki azt is elárulta, hogy általában cipő nélkül vezet műsort, nyáron mezítláb, télen zokniban ül a mikrofon előtt.

Ennek éppen az ellenkezője mondható el Kiss Orsiról, aki minden reggel legalább három pár cipővel indul el otthonról. „Óriási cipőrajongó vagyok, az is előfordul, hogy minden napszakban más-más lábbeli van rajtam. Sokat nevetünk is rajta a lányokkal, különösen akkor, amikor Argyelán Krisztát helyettesítve már hajnali hat órakor tip-top módon: csinos ruhába öltözve, sminkkel és tökéletes frizurával jelenek meg a rádióban.” – mondta Orsi. „Kevesen tudják rólam, hogy ha a kedvenc dalom megy a rádióban, akár adás közben is táncra perdülök, ennek következtében pedig gyakran állva konferálom fel a következő zeneszámot, akárcsak kolléganőm, Vágó Piros.”- tette hozzá a műsorvezető.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.