Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Február 19. 07:33, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Tízmillió a Dunyhában – energetikai pályázatok Szentendrén

Tízmillió a Dunyhában – energetikai pályázatok Szentendrén

Tízmilliós keretet biztosít energetikai épület-felújítás ösztönzésére és megvalósítására a szentendrei önkormányzat. A Dunyha program vissza nem térítendő támogatásaira a társasházak, lakásszövetkezetek pályázhatnak.

A szentendrei társasházak energetikai korszerűsítésének elősegítésére és megvalósítására nyújt támogatást az önkormányzat. A tízmillió forintos keretösszegből az energiahatékonyságot fejleszteni kívánó pályázók egyrészt az energetikai korszerűsítés előkészítésére valamint magára a megvalósításukra is igényelhetnek támogatást. A városvezetés a Dunyha program keretében vissza nem térítendő forrást nyújt a nyertes pályázóknak.

A fejlesztés előkészítésére azok a szentendrei társasházak, lakásszövetkezetek adhatnak be támogatási kérelmet, melyek elindulnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett Otthon Melege elnevezésű pályázaton, és nem részesülnek más önkormányzati vagy egyéb uniós támogatásban.

A megvalósításhoz pedig azok a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. által üzemeltetett távfűtéses szentendrei társasházak és lakásszövetkezetek pályázhatnak támogatásra, melyek már elkezdtek valamilyen energia-megtakarítást eredményező korszerűsítést, és nem kapnak egyéb más támogatást.

A pályázatra adatlap kitöltésével lehet jelentkezni, melynek tartalmaznia kell a jelentkező adatait, a kért támogatás összegét és a tervezett kivitelezési munkákat is. A kérelmet pedig Dunyha program megnevezéssel a társasház képviselőjének az önkormányzathoz kell eljuttatni.

Adatlap letöltése

Pstacím:
Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal
Városfejlesztési Iroda
Szentendre
Városház tér 3.
2000

További felvilágosítás kérhető a +36 20 943-8372 telefonszámon, valamint dunyhaprogram@szentendre.hu e-mail címen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt