Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Július 21. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Több a rendőr Pomázon

Több a rendőr Pomázon

Több rendőr teljesít szolgálatot Pomázon, a Szentendrei Rendőrkapitányság ugyanis a betörések, besurranásos lopások, gépkocsi-feltörések számának csökkenéséért megnövelte a városban a rendőrök létszámát.

A közbiztonság megerősítése és a lakosság biztonságérzetének javítása érdekében a Szentendrei Rendőrkapitányság is megnövelte a Pomázon szolgálatot teljesítő rendőrök létszámát. A rendőrök nemcsak gépkocsival, hanem gyalogosan is járják a város utcáit. Az intézkedéstől a Szentendrei Rendőrkapitányság a betörések, besurranásos lopások, gépkocsi-feltörések számának csökkenését, a közbiztonság javulását várja.

Az első eredmények már néhány nap után jelentkeztek. A lakosságtól több esetben érkezett pozitív visszajelzés, örömmel fogadták a gyalogosan járőröző rendőrök jelenlétét a városban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén