Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 06. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Újabb gasztroélmények az Ínyencházban

Újabb gasztroélmények az Ínyencházban

Az új évben újult erővel indulnak a főzőkurzusok az Ínyencház Főzőiskolában.

Új kurzusadókkal és újabb témákkal igyekeznek a vendégeik kedvében járni. A már megszokott és közkedvelt kurzusok mellett újabb színeket, tematikákat is felfedezhetünk a palettán.

Hamarosan indul egy újabb alap főzőkurzus azoknak, akik szeretnék elsajátítani a sütés-főzés alapjait, akik szeretnék megismerni a gasztronómia minden egyes területét. Ez a kurzus-sorozat 6 alkalomból áll és a leveseken keresztül a meleg- és hideg mártásokon, a hidegkonyhai fogásokon át, a főételekig, desszertekig minden egyes területet végigvesznek és igyekeznek egy átfogó képet mutatni a konyhaművészet minden egyes területéből. Akik e sorozat mindegyik eseményén részt vesznek, ígéretes tehetségek lehetnek a tűzhely mellett és elkápráztathatják szeretteiket, családtagjaikat főzőtudományukkal.

Emellett természetesen tovább folynak a hobbifőzőcskézések. Tematikus főzőkurzusok keretében ismét körbejárják több nemzet konyháját is. Bele lehet kóstolni a japán, a mexikói, a marokkói, az olasz és a görög ízekbe. A főzőiskolában megmutatják milyen finomságokat lehet készíteni 30 perc alatt a családnak egy ízletes vacsorára vagy milyen vendégváró finomságokkal lehet elkápráztatni barátaikat. Újra lesz bonbonos kurzus és a desszertvilág különböző területeit is ki lehet próbálni a pohárdesszertektől kezdve az oly divatos francia desszertig, a macaronig. Farsang közeledtével pedig mindenféle fánkokat ismerhetnek meg a jelentkezők. Valentin nap alkalmából ízletes finomságokat készíthetnek a vendégek, sőt, akár egy pasifogó menüsort is elsajátíthatnak a kedves hölgyek, amellyel biztos sikert aratnak párjuknál.

Újabb gasztroélmények az Ínyencházban

Ismét lesznek egészségtudatos főzőkurzusok is. Profi dietetikus segítségével állítanak össze menüsorokat azoknak a kedves vendégeiknek, akik valamilyen diéta alapján kénytelenek táplálkozni. Az Ínyencházban igyekeznek ötleteket, tippeket adni a sokszor szigorú diétás étrend elfogadásához, színesebbé, élvezetesebbé tételéhez.

Sőt, a babáknak, mamáknak is terveznek főzőkurzusokat a jövőben!

Emellett természetesen a főzőiskolában lehetőség van céges rendezvények, csapatépítések megszervezésére is, ahol a felejthetetlen közös főzéssel és a gasztronómiai élvezetekkel lehet színesíteni a programot. Már több cég is részt vett az Ínyencházban ilyen eseményen: a családias könyvelő irodától a multinacionális autókereskedő cégig. Emellett még leány- és legénybúcsúknak, születésnapi buliknak is otthont nyújt az Ínyencház, ahol akár egyedi, személyre szabott menüsort készíthetnek a résztvevők. Sőt, külföldi turistákat is sok szeretettel várnak a magyar konyha rejtelmeit megmutató kurzusokra.

További részleteket és bővebb információt a főzőiskola weboldalán olvashatnak: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.