Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 07. 07:59, vasárnap | Helyi
Forrás: (x)

Ünnepi étel-, édesség- és ajándékkészítés a Szentendrei Ínyencházban

Ünnepi étel-, édesség- és ajándékkészítés a Szentendrei Ínyencházban

Másfél hónap és itt van az év legmeghittebb, legbensőségesebb ünnepe, a karácsony. Az Ínyencházban már most elkezdődik a készülődés e csodás alkalomra.

Mikulás napján fergeteges palacsinta party lesz a kis kuktáknak, melyen különböző nemzetek különbözőképpen elkészített és töltött finomságait készíthetik el a gyerekek.

Mézeskalács-sütés az Ínyencházban is lesz, de ha szórakozással egybekötve szeretnék a fiatal érdeklődők elkészíteni e mézes ínyencségeket, akkor a szentendrei főzőiskolával a Millenárison is találkozhat december 6-án és 7-én, ahol a PlayKid szervezésében fantasztikus programok várják a gyerekeket egy Mikulás napi programon, emellett a főzőszínpadon pedig mézeskalácsokat is készíthetnek.

Karácsonyi készülődés, ünnepi étel-, édesség- és ajándékkészítés a Szentendrei Ínyencházban

Kisebb kihagyás után ismét lesz bonbonkészítő tanfolyam. Csodásan csillogó, roppanós, különböző töltelékekkel megbolondított és szebbnél szebb színekben pompázó csokoládékat készíthettek és elegáns díszdobozban akár a karácsonyi ajándékok része is lehet. Novemberben, decemberben is lehet jelentkezni a bonbonkészítő tanfolyamra, melyen sok-sok praktikát, trükköt, ötletet, tippet leshetnek el és tanulhatnak el a csokoládé rajongói, akik otthon is szeretnék meglepni szeretteiket egy kis édes nyalánksággal. Ez az édes tanfolyam természetesen az ünnepek után is megrendezésre kerül majd, hiszen a csokoládé mindig, minden körülmények között édes bűnözés, bűnös szenvedély.

December közepétől pedig elkezdődik a gasztroajándékok gyártása. Ajándékot adni öröm, a magunk készítette meglepetés meg még nagyobb értékkel bír, főleg, ha azt utána még jóízűen be is lehet lakmározni. Mindenféle ehető ajándék készül majd az Ínyencház főzőiskolában, amelyeket ízléses, alkalomhoz illő díszcsomagolásban vihetnek haza a résztvevők, hogy azokat már csak a karácsonyfa alá téve igazi örömöt szerezzen valamelyik gourmand családtagnak, barátnak, rokonnak...

Emellett az ünnep fontos „kellékeit” is elkészíthetitek az Ínyenházban. Lesz szaloncukor készítés, bejglisütés, így a résztvevőknek nem a saját konyhájukban lesz felfordulás és a karácsony előtti rohanós időszakban sem az alapanyagok bevásárlásával, sem a takarítással nem kell bajlódniuk!

Karácsonyi készülődés, ünnepi étel-, édesség- és ajándékkészítés a Szentendrei Ínyencházban

És aki egy igazi élményajándékot szeretne adni szeretteinek, az a főzőiskolában ajándékkupont is vásárolhat, akár felnőttek, akár gyerekek részére, amelyet aztán a megvásárlástól számított fél éven belül lehet felhasználni bármelyik, a megajándékozott által kiválasztott főzőtanfolyamra.

Természetesen a főzőiskolában lehetőség van céges rendezvények, csapatépítések megszervezésére is, melyeken a felejthetetlen közös főzéssel és a gasztronómiai élvezetekkel lehet tarkítani a programot. Emellett még leány- és legénybúcsúknak, születésnapi buliknak is otthont nyújt az Ínyencház.

További részleteket és bővebb információt a főzőiskola weboldalán olvashattok: www.inyenchaz.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.