Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 15. 07:41, péntek | Helyi
Forrás: MTI - fotó: illusztráció

Útszűkület nyár végéig a Szentendrei úton

Útszűkület nyár végéig a Szentendrei úton

Péntektől augusztus végéig forgalomkorlátozással járó munkákat végeznek a főváros III. kerületében, a Szentendrei úton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A BKK tájékoztatása szerint az esztergomi vasútvonal építéséhez kapcsolódóan a Szentendrei út pályáját 137 méter hosszúságban kiszélesítik és a vasúti felüljáró építésekor megrongálódott útburkolatot is helyreállítják. Az ehhez szükséges forgalomterelés két ütemben valósul meg.

A munkát a Pók utcánál, a Szentendrei út városközpont felé vezető oldalán kezdik meg: a szabványnak megfelelően kiszélesítik a vasúti híd alatt átvezető útpályát. A második ütemben ugyanott, a városközpont felé vezető oldalon a két belső sáv marását és aszfaltozását végzik. A munkaterület mellett két sávon haladhat a forgalom - írták.

A forgalomkorlátozással járó munkák a tervek szerint iskolakezdésig, augusztus 31-éig befejeződnek. Szeptember 10-éig már csak közúton kívüli, a forgalmat nem korlátozó munkákat kell elvégezni - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.