Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Január 19. 08:10, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Valentin napi szerelmesek fotóversenye

Valentin napi szerelmesek fotóversenye

Új játékot indítunk a legszebb adventi koszorúk és vicces fotók versenye után, de ezúttal a közeledő Valentin nap alkalmából a legkedvesebb szerelmespárokat keressük!

Aki szeretne részt venni a Valentin napi szerelmespárok játékunkon, nem kell mást tennie, mint kiválasztani egy fotót, melyen párjával szerepel, majd kitöltetni facebook oldalunkon a jelentkezési lapot és a feltölteni a fotót! Azt követően pedig a résztvevők szavazhatnak, gyűjthetik a voksokat, melyek közül a legtöbbet szerző Valentin napon, február 14-én megnyeri játékunk fődíját a Look Your Best Szentendre által felajánlott, 30 ezer forint összértékű nyereményt. A nyertes pár személyre szabott állapotfelmérést, testösszetétel analízist, próbaedzést, EMS edzésterv készítését valamint 10 százalék kedvezményt kap az első bérlet árából!

A második helyezet pedig egy kétszemélyes, 8000 forint értékű vacsorát fogyaszthat el a Barcelona Étterem és Tapas Bár jóvoltából.

További részletek, szabályzat ITT olvasható!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe