Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Több járásra is másodfokú riasztást adtak ki vihar miatt
2017. Július 06. 18:55, csütörtök | Belföld

Több járásra is másodfokú riasztást adtak ki vihar miatt

A heves zivatar veszélye miatt több délkeleti járásra kiadták a másodfokú riasztást csütörtökön kora este, ez Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyét érinti.

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek
2013. Január 28. 09:52, hétfő | Helyi

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek

Az óvodásoknak sószobára gyűjt Szentendre jótékonysági bálján, a város egyedülálló és példaértékű az idősekért létrehozott korközponttal, szentendrei lányt gázoltak a zebrán, élettársi bántalmazás… Hírösszefoglaló!

Tapasztalatok a járási hivatalban - kormánymegbízotti látogatás
2013. Január 24. 10:41, csütörtök | Helyi

Tapasztalatok a járási hivatalban - kormánymegbízotti látogatás

Utolsó fázisába ért a Szentendrei Járási Hivatal kialakítása, februárig ugyanis elkészül minden iroda az önkormányzat segítségével. A hivatalt a héten tapasztalatgyűjtésért meglátogatta Tarnai Richárd kormánymegbízott.

Járás, választás, szeniorok iskolája, színház, művészet – Heti hírek
2013. Január 21. 09:45, hétfő | Helyi

Járás, választás, szeniorok iskolája, színház, művészet – Heti hírek

Zökkenőmentes járási átállás, időközi választás, térségi csatornabővítés, indul a Szentendrei Szeniorok Iskolája és a Száguldó Orfeum színházi évada, Művészek a művészetről… az elmúlt napok legfontosabb hírei.

Túl az első nagy lépésen a járási hivatal
2013. Január 20. 08:00, vasárnap | Helyi

Túl az első nagy lépésen a járási hivatal

Már javában zajlik a munka a járási hivatalban, mely a helyőrségi klubban kapott helyett Szentendrén. Varga László a hivatal vezetője szerint zökkenőmentesen folyik az átállás.

Indul a járási hivatali rendszer
2013. Január 02. 11:03, szerda | Helyi

Indul a járási hivatali rendszer

Harminc évvel a járási rendszer megszüntetése után január elsejével - új szervezeti rendben és új célokkal - ismét létrejöttek a járási hivatalok. Pest megyében 18 kezdi meg a munkát a héten.

2012. December 18. 08:25, kedd | Helyi

Kinevezték a járási vezetőket

Kinevezte a járási hivatalvezetőket Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn Budapesten. A Szentendrei járás vezetője Varga László lett.

2012. December 17. 10:52, hétfő | Belföld

Orbán: Az embereknek érezni kell a minőségi változást

A polgárok államát kell megtestesíteniük a járási hivatalok vezetőinek – jelentette ki hétfőn Orbán Viktor kormányfő, amikor esküt tettek az alaptörvényre a járási hivatalok vezetői.

2012. December 13. 10:19, csütörtök | Helyi

Új helyen a sorszámhúzás a hivatalban

Már nem a városháza épületében, hanem a szemközti okmányirodában kell sorszámot húzniuk az ügyintézésre érkezőknek szerdától. Az év végi zárás miatt tömeg lehet jövő héten, aki teheti, inkább januárban intézkedjen.

2012. November 17. 08:00, szombat | Helyi

Megszűnik a kistérségi társulás, de lesz együttműködés

Többször ülésezett az elmúlt időszakban a kistérségi társulás, amely a járási rendszer bevezetésével megszűnik. A régiós együttműködés lezárása után azonban mikrotársulások jöhetnek létre a térségben.

2012. Október 21. 08:05, vasárnap | Helyi

P’Art házban a Járási Hivatal

A P’Art házban kap helyet az új rendszer kidolgozása után a Járási Hivatal, erről a legutóbbi testületi ülésen döntött Szentendre képviselő-testülete.

2012. Október 12. 18:16, péntek | Helyi

Polgármesterek aláírásai a járásért

Ünnepélyesen aláírták a Szentendrei Kistérségi településeinek polgármesterei a Szentendre Járási Hivatal kialakításáról szóló megállapodást ma Szentendrén a Polgármesteri Hivatal Dísztermében.