Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 12. 13:26, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

A börtönből az esküvőjére sietett, de gyorshajtásért visszakerült

A börtönből az esküvőjére sietett, de gyorshajtásért visszakerült

Pár órával azután, hogy kiengedték a börtönből, gyorshajtás miatt megint rács mögé került egy férfi az Egyesült Államokban. Azért száguldott, mert épp aznap volt - illetve lett volna - az esküvője, ő meg nem akarta lekésni.

A 23 éves Timothy N. Thompson óránként 160 kilométeres sebességgel hajtott terepjárójával, mégsem sikerült megnősülnie, viszont eljutott egészen a ceremónia helyszínére - a rendőrséggel a sarkában. A chicagói templom parkolójában azután csinált egy "rendőrkanyart", és füstölgő gumikkal ismét menekülőre fogta. Amikor a rendőrségnek végül mégis sikerült megállítania, a vőlegény nem tagadta a gyorshajtás vétségét, mentségéül azt hozta fel, hogy a saját esküvőjére kellett sietnie, és vezetés közben vészvillogóval, dudálással figyelmeztette a többi autóst, hogy vigyázzanak, nehogy baleset történjen.
A férfi ellen nem csupán gyorshajtás, hanem gondatlan vezetés címén is eljárás indult, sőt megvádolták azzal is, hogy szembeszegült a hatósági intézkedéssel - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.