Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 10. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: IKSZ Szentendre

A polgár szava – Szentendre 2013 – felhívás

A polgár szava – Szentendre 2013 – felhívás

Várja a lakossági észrevételeket, ötleteket, javaslatokat az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre szervezete, melyeket összegyűjtve a város döntéshozóihoz juttat el.

Az IKSZ Szentendre szervezete ezúton kéri fel Szentendre lakóit, illetve mindazokat, akik munkavállalói, cégtulajdonosi, vagy bármilyen egyéb okok miatt kötődnek városunkhoz, hogy a Szentendre életével, működésével, jövőjével kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat továbbítsák felénk.

Szervezetünk elhivatott városunk életének és működésének jobbá tételéért, ezért célunkként tűztük ki a polgárok és a városvezetés közötti kapcsolat közvetlenebbé tételét, a szavazók és a döntéshozók közelebb hozatalát. Bízunk abban, hogy jelen programunk segíti választott képviselőnk munkáját és igényeink érvényesítését.

A számunkra elküldött anyagokat feldolgozzuk, majd azokat egy tematikus bontású, nyomtatásban megjelenő füzetben, továbbá elektronikus adathordozón átadjuk önkormányzati képviselőinknek és Dr. Dietz Ferenc polgármester úrnak.

Az észrevételeket, javaslatok, panaszokat tartalmazó füzet átadása után három héttel kerekasztal beszélgetést szervezünk, amelynek keretében a címzettek az általuk addigra megismert anyagokkal kapcsolatban tájékoztatást adnak, a résztvevők kérdéseire válaszolnak.

A következő email címre kérjük az Önök által maximum 2000 karakter terjedelemben összefoglalt írások elküldését:

szentendre@iksz.net

Beküldési határidő: 2013. március 15.

Üdvözlettel:
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre
www.ikszszentendre.webs.com
www.facebook.com/ikszszentendre
szentendre@iksz.net

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.