Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. November 26. 09:29, kedd | Helyi

Adventi gyertyagyújtások Szentendrén - program

Adventi gyertyagyújtások Szentendrén - program

Idén sem marad el a közös adventi gyertyagyújtás Szentendrén. A négy adventi vasárnapon 17 órakor ünnepi programok várják a szentendreieket és az idelátogatókat a Fő téri kereszt körüli óriási adventi koszorúnál.

December 1. Dietz Ferenc polgármester mond köszöntőt az önkormányzat és a polgármesteri hivatal munkatársai nevében. 16.45-kor a Bimbó úti óvodások adják elő karácsonyi műsorukat.

December 8. A második gyertyát Kun Péter, 2013. Szentendre Város Pedagógiai-díjasa és Kis Zsuzsanna védőnő, a 2013. Szentendre Város Egészségügyi díjazottja gyújtja meg a város pedagógusai és egészségügyi dolgozói nevében. 16.45-kor a Püspökmajori Óvoda gyermekeinek karácsonyi műsora látható majd.

December 15. Fitos Dezső és Kocsis Enikő, a Szentendre Táncegyüttes vezetői, a 2013. Szentendre Város Közművelődési díjazottai mondanak köszöntőt és gyújtják meg a gyertyát a város előadóművészeinek nevében. 16.45-kor a Református Óvoda bemutatója várja a közönséget.

December 22. Szakács Imre festőművész, Szentendre Város Díszpolgára és Vígné Györkös Katalin, 2013. Szentendre Város Testnevelési és Sport díjazottja gyújtja meg a negyedik gyertyát a város művészei és sportolói nevében. 16.45-kor a Ferences Gimnázium adja elő betlehemi játékát.

Adventtől Vízkeresztig Szentendrén - PROGRAMOK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni