Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Június 30. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

Baleset-megelőzési felhívás

Baleset-megelőzési felhívás

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kiemelt figyelemmel kíséri Pest megye útjain a biztonságos kerékpáros közlekedést és ennek érdekében a kerékpáros közlekedési kultúrát.

A nyári szünet megkezdését követően fokozottan veszélyeztetettek a gyermekkorú kerékpárosok, mivel életkorukból adódóan nem rendelkeznek a megfelelő közlekedési szabályismeretekkel. A közúti közlekedés során számos esetben tapasztalható, hogy a gyermekekkel kerékpározó felnőttek közlekedésük során a gyermekek előtt haladva vesznek részt a közúti forgalomban. A jogszabályokban meghatározottakon túlmenően fontos, hogy a balesetveszély kialakulását megelőzve a felnőttek a kerekpározás során a gyermekek mögött haladjanak és ezáltal őket figyelemmel kísérve az adott közlekedési szituációnak megfelelő instrukciókkal lássák el őket a szabályos és biztonságos közlekedés segítése érdekében.

Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.