Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Június 24. 09:18, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Béres Alexandra nem áll be a szigorúan tiltók sorába

Béres Alexandra nem áll be a szigorúan tiltók sorába

„Nem kell semmit tiltani, de meg kell találni az egyensúlyt”

Teljesen megváltoztatta a mindig vidám fitnesz világbajnok, Béres Alexandra életét kislánya érkezése. Panna megtanította nemet mondani, és csak kivételes alkalmakkor vállal el újabb felkéréseket. Számtalan elfoglaltsága mellett fitnesz oktatóként, egy fitnesz hálózat szakmai igazgatójaként, anyaként és feleségként egyaránt képes megállni a helyét.

- Az életemben mindig is a család volt az első. A kislányom születésével sok mindenen változtattam. Munkával kapcsolatban megtanított nemet mondani. A vele eltöltött idő számomra mindennél fontosabb. Így is sokat dolgozom, de 95 százalékban én viszem Pannát az oviba, és én is megyek érte.

A reggelek természetesen róla szólnak és mikor az ovi után hazajön, akkor is minden figyelmem az övé. Sokat változtam. Leírhatatlan, hogy mennyi szeretetet ad és lehet adni egy kisgyereknek – kezdte a lapnak a sportoló, aki a tudatos táplálkozásra neveli Pannát.

- Nincs olyan étel, amit tiltok a gyermekemtől, amikor egészen pici volt betartottam azokat a szabályokat, hogy három éves koráig mellőztem a tejet és cukrot az étrendjéből, és igyekeztem minél több bioélelmiszert adni neki, de most már nagyobb, 3,5 éves, és én inkább abban hiszek, hogy nem a tiltásnak van értelme, hanem az otthoni szokások kialakításának. Otthon általában én főzök, és egészséges ételek kerülnek az asztalra. Nincsen egyáltalán édesség, viszont ha elmegyünk valahová, vendégségbe, cukrászdába, kávézóba akkor ott nyugodtan én is hagyom, hogy Panna válasszon vagy fagyizzon az apukájával – folytatta Szandra, aki sosem kerül konfliktusba férjével sajátos étrendje miatt.

- A férjem mindenben támogat, de próbáljuk a túlzásokat elkerülni. Például, ha ő megkíván egy kevésbé egészséges ételt, azzal nekem nincsen semmi gondom. Én valószínűleg nem eszem meg, de ő attól még szívesen. Nem kell semmit tiltani magunktól, amit szeretünk, hanem meg kell találnunk az egyensúlyt. Mindenki más, mindenkinek más az alkata, de nem csak a külső számít, hanem az egészségünk is. Ennek érdekében fontos, hogy minél több egészséges ételt fogyasszunk, és mellette sportoljunk – mondta a fitneszedző.

Címkék: Béres Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.