Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 17. 18:14, hétfő | PR

Chrome kádat minden fürdőszobába

Chrome kádat minden fürdőszobába

Egy fürdőkád kiválasztása nem kis feladat. Rengeteg termékinfó, óriási választék, pro és kontra vélemények. Nem csoda, ha elakadunk a döntésben, de nem kell izgulni, megvan a megoldás: Chrome kád.

Persze ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, hogy számunkra is ez a kád a megfelelő, ismerjük meg magát a Chrome koncepciót a RAVAK kínálatában.

A Chrome koncepció

A RAVAK Chrome koncepciója egy közel ötven darabból álló fürdőszoba- és kiegészítő elemek összessége. Azért különleges, mert az összehangolt stílusnak köszönhetően minden egyes eleme kombinálható, bármekkora is legyen a fürdőszoba, amit szeretnénk berendezni. Minden igényünkre találunk megoldást. Az univerzális kialakítás és az elegáns, letisztult dizájn miatt a jó értelemben vett egyszerű szépséget képviseli, amely időt álló és sosem válik unalmassá.

A Chrome koncepcióban mindent megtalálunk: kádat, zuhanykabint, zuhanytálcát, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet, wc-t, bidét és számos más kiegészítőt is, különböző méretekben.

A szögletes Chrome kád

A Chrome kádra is igaz (ahogy a Chrome koncepció minden darabjára), a dizájn és funkció természetes egysége.

A kád szögletes, míg belső kialakítása ovális, kényelmesen lejtő hátoldallal. Természetesen különböző méretekből lehet választani, így tud kisebb és nagyobb fürdőszobákba is beférni.

A ravak.hu weboldalon végig nézhetjük a Chrome kádak kínálatát, és minden kérdésünkre választ kaphatunk a részletes technikai információknál.

Minőség

A Chrome kádak minőségi alapanyagból készülnek, előállításukhoz öntött akrilt használnak. Ennek köszönhetően megőrzik formájukat, nem hajlanak el vagy repedeznek meg, amely egy dizájn kád esetében alapkritérium. Továbbá antibakteriális és könnyen tisztítható a felülete.

A szakértők mindig azt tanácsolják, úgy válasszunk kádat, hogy előtte, ha csak lehetséges, próbáljuk ki, üljünk bele. Akkor érezhetjük igazán a minőséget, valamint az ergonomikus kialakítást a "bőrünkön", és a kád külső-belső méretét a valóságban is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.