Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. December 06. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Bors Online

Curtis kokaint fogyasztott a budakalászi balesetnél

Curtis kokaint fogyasztott a budakalászi balesetnél

A rapper január 1-jén hajtott neki egy villanyoszlopnak Budakalászon, és ittas vezetéssel gyanúsították a rendőrök. Most viszont kiderült, hogy kokain is volt a szervezetében.

A Bors írta meg, hogy Majka zenésztársa és az Édes élet című tévéműsor szereplője nem csak alkoholt fogyasztott a baleset előtt.

„A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat" - közölte a lappal Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő­ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész. Curtis 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben senki sem sérült meg, csak a villanyoszlop tört el.

A saját Facebook-oldalán akkor így írta le az esetet: "Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt, én is megúsztam egy karcolás nélkül." Azt is írta, hogy előző este egy szivleszteri buliban volt, ahol becsípett, ezért taxival ment haza. Másnap ment el a kocsijáért. "Aludtam pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött. Nyilván az előző este miatt. (...)
Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget.

Curtis jogosítványát a baleset után bevonták, illetve vér- és vizeletvizsgálatnak vetették alá. Ekkor derült ki, hogy nemcsak alkoholt, hanem drogot is fogyasztott. A vétségért akár két év börtönt is kaphat.

Fotó: borsonline.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.