Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. December 14. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: TV Szentendre

Decemberi munkarend a kormányhivataloknál

Decemberi munkarend a kormányhivataloknál

Változik a munkarend decemberben a Pest Megyei Kormányhivataloknál.

Az év végi ünnepekre való tekintettel december 23-án és december 30-án módosul a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és járásszékhelyi okmányirodáinak ügyfélfogadási rendje. A rendszerint 8-16 óráig tartó ügyfélfogadási helyek ezen a két pénteki napon 8-13 óráig fogadnak majd ügyfeleket.

Tájékoztatják az ügyfeleket a hivatalok munkatársai, hogy az év végi ünnepekre való tekintettel a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakai és járásszékhelyen lévő okmányirodái az alábbiak szerint fogadják az ügyfeleket:

- december 23-án, pénteken és
- december 30-án, pénteken 8 - 13 óra között.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben