Városlista
2019. február 21, csütörtök - Eleonóra

Hírek

2018. Szeptember 17. 18:10, hétfő | PR

Designer hátizsák, fonott retikül - táska trendek 2018 őszére

Designer hátizsák, fonott retikül - táska trendek 2018 őszére

Hihetetlenül fantáziadús, játékos megjelenésű táskák jellemzik a kifutókat és a divatmárkák kínálatát idén. A táska már nemcsak egy kiegészítő, hanem lényeges stíluselem az öltözködésünkben.

Sokféle stílus van jelen párhuzamosan

A lehetőségek tárháza igen széles 2018-ban: hordhatunk fényes, steppelt nyakba akasztós szütyőt és kockás övtáskát is. A hasított bőr, a tweed, a kordbársony és a metálfényű bőrutánzat nagyon menők most. Jellegzetes idei trend, hogy a legtöbb tervező a ruha anyagával vonja be az adott szetthez párosított táskát. Még fonott nád táskát is választhatunk, mini piacozós kosár vagy csatos retikül formátumban.

Lássunk pár jellegzetes darabot, amelyet bátran hordhatunk az őszi-téli szezonban!

Övtáska

Nem fulladt ki a tavasz-nyári szezonnal az övtáska divatja. Az óvatos strandlátogató családapák kedvence visszaköszön a haute couture kifutókról. Ez a fazon valóban nagyon praktikus, ha vigyázni szeretnénk az értékeinkre, nincs konkurenciája például a barcelonai La Ramblán sétálva, vagy éppen egy fesztiválon.
A kaliforniai Coachellán a stílusos fesztivál öltözet alapdarabja volt az övtáska; csakúgy, mint a platformcipő és más rave ruhadarabok, amíg egy pillanatra nem néztünk oda, átlépett a cikiből a menő kategóriába.

Vödörtáska

A színes vödörtáska kissé értelmezhetetlen, de nagyon népszerű darabja az idei szetteknek. Púderszínekben vagy élénk sárgában lelhető fel a leggyakrabban.
Ha már színek, egy biztos: az idei év legnagyobb kedvence a szemkápráztatóan erős ultraviola.

Batyu fazonú fekete

A felül összehúzós batyu fazon most nagyon menő, nem csoda, hisz jól mutat és praktikus is. Előtérbe kerültek az örök klasszikus fekete táskák - továbbá az arany is trendi -, így most a szezon emblematikus darabja az összehúzható fekete műbőr válltáska. Nagyon divatosak a rojtos fekete változatok.

Hátizsák

Még mindig jelen vannak a hátizsákok, amelyek pár éve valóságos divatforradalmat okoztak. A nagyvárosi élet praktikus kelléke a legelegánsabb ruhákkal párosítva bukkant fel a kifutókon, és hamar rendkívül népszerű lett.
A kimondottan nőies, világos és pici hátizsákoktól a praktikus nagyobb, uniszex darabokig rengeteg variációt találunk. Ha elegáns verziót keresünk, akár világosbarna bőrből készült hátitáska is kiegészítheti a megjelenésünket, ezzel még egy tárgyaláson is nyugodtan megjelenhetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

2019. Február 21. 18:26, csütörtök | Belföld

Megtorpant az okostelefonok világpiaci értékesítése

Megtorpant a tavalyi negyedik negyedévben az okostelefonok világpiaci értékesítésének növekedése. Emelkedett viszont a kínai gyártók részesedése a két piacvezető, a Samsung, az Apple és az összes többi gyártó kárára