Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 25. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Egres utcai kishíd felújítása

Egres utcai kishíd felújítása

Június végén megkezdődik Szentendrén, az Egres utca és -híd felújítási, bővítési munkáinak előkészítése. Forgalmirend-változásra kell számítani.

2016. június 28-30. között, kedd-szerda-csütörtökön fakivágásokkal kezdődnek a felújítási, bővítési munkák az Egres utcai kishíd környékén és a 3561, 3563 hrsz-ú ingatlanokon.

A munkálatok miatt előreláthatólag 2016. június 28-30-ig reggel 9:00 órától délután 15:00 óráig forgalomelterelés lesz az Egres utca – Óvíz utca kereszteződéstől az Egres utca – Nap utca kereszteződésig.

Az önkormányzat igyekezett a munkálatokat olyan időpontra időzíteni, amikor az iskolai tanévet nem érinti a feladatok elvégzése, és a reggeli, délutáni csúcsidőszakot sem zavarja meg.

A forgalomelterelés az alábbiak szerint alakul:

Egres u. felső szakaszától érkezve a Dunakanyar körút felé: Egres u. – Óvíz u. – Csend u. – Remény u. – Barackos út – Törökvölgyi út – Egres u. – Dunakanyar körút

Dunakanyar körútról érkezve Egres u. felső szakasza felé: Dunakanyar körút – Barackos út – Remény u. – Csend u. – Óvíz u. – Egres u. vagy Dunakanyar körút – Barackos út – Felhő u. – Remete u. – Egres u. vagy Dunakanyar körút – Barackos út – Kömény u. – Borz u. – Vörösgyűrű sétány – Fogoly u. – Egres u.

Nap utca felől érkezve Egres u. felső szakasza felé: Nap utca – Egres u. – Jázmin u. – Barackos út – Remény u. – Csend u. – Óvíz u. – Egres u.

Kérjük a lakosság megértését és türelmét a munkálatok idején!

Fotó: Google

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.