Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 18. 14:43, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Életveszélyesen megütötte utastársát egy 16 éves fiú Budapesten

Ököllel megütötte utastársát egy 16 éves fiú szerdán Budapesten, amitől a sértett életveszélyes állapotba került - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a honlapján.

A közlemény szerint a kaposvári fiú a II. kerületben a villamoson szóváltásba keveredett egy utassal, majd a Széna téri megállóban, ahol mindketten leszálltak, ököllel megütötte a férfit, aki ettől egy korlátba, majd a betonba ütötte a fejét.

A férfit a mentők a helyszínről életveszélyes állapotban vitték kórházba, a fiút pedig - aki visszaszállt a villamosra - két utas visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig - tették hozzá.

A II. kerületi rendőrkapitányság járőrei elfogták a tettest, a nyomozó főosztály munkatársai pedig gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni