Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 17. 17:50, hétfő | PR

Éljenek a kapszulás kávéfőzők!

Éljenek a kapszulás kávéfőzők!

Trendi, gyors, kényelmes, kompakt, és fantasztikus kávéélményt nyújt – ez a kapszulás kávéfőző, ami nem hiányozhat egyetlen modern háztartásból sem. Nézzük meg, miben rejlik a kis masina csábereje!

A rossz kávénál kevés rosszabb dolgot ismerünk. Az odaégett vagy ízetlen lötty egyaránt tönkreteszi a szaladós reggeleket és a ráérős beszélgetéseket. Szerencsére az apró, bonbonnak tűnő kapszulák hibátlan íz élményt rejtenek, amelyet az apró, de annál látványosabb kávéfőző egy pillanat alatt elénk varázsol. Ráadásul akkor sem kell zavarban éreznünk magunkat, ha ínyenc társaságot látunk vendégül: számtalan íz, pörkölés, aroma és erősség közül választhatunk, amely még a legnagyobb kritikusokat is meggyőzi.

Pici, olcsó, egyszerűen kezelhető

Míg egy valamire való darálós automata kávégép ára a csillagokhoz közelít, addig a kapszulás kávéfőző igencsak elérhető, akár néhány tízezer forintért is megszerezhetünk egy középkategóriás modellt. A kisgép használata pofonegyszerű, gyakorlatilag egy gyerek is tudja kezelni. Nincs többet kávéőrlés, a kis kotyogósba vagy a papír filterbe kanalazgatás, elfelejthetjük a zacc eltakarítását is: a kapszulás megoldás szó szerint egyetlen gombnyomássá egyszerűsíti a kávéfőzést. Az elhasznált kapszulákat pedig a legtöbb forgalmazó visszaveszi, így újrahasznosításuk garantált.

Más kávéfőzőkhöz képest a kapszulás meglepően kicsi, ami nem csoda: tartálya jellemzően 1 liternél kisebb. Ez azonban hatalmas előny, mivel 20-30 másodperc alatt felfűti a vizet, és máris készül a kiválasztott ristretto, espresso vagy lungo. Kompakt mérete és kialakítása miatt a Nespresso, Krups, DeLonghi modellek minden konyhában, konyhasarokban elférnek, sőt, a helyiség díszévé válnak. A legjobb hír a hölgyek számára pedig talán az, hogy a legtöbb verziót nem egy, hanem 5-6, vagy még több színben gyártják, így minden stílushoz, minden kiegészítőhöz van megoldás.

Ajándéknak is ideális

Egy színes, fiatalos, dizájnos kapszulás kávéfőző születésnapi meglepetésnek, nászajándéknak kiváló, ahogyan a lakásavató bulikat és a családi karácsonyokat is feldobja. Akkor sem kell kétségbe esni, ha az ünnepeltnek már van otthon gépe: egy-egy színes, szemet gyönyörködtető kapszulacsomag is igazán kreatív ötlet – ráadásul testre szabható: választhatunk klasszikus ízek, fair trade kávékból készült, őrült aromák, újdonságok kollekciói közül. A fenntarthatóságok szem előtt tartó kávéfogyasztók számára pedig megérkezett a Nespresso Esőerdő Szövetséggel közös, AAA Sustainable Quality™ című programjának keretében készülő sorozat, amely támogatja a kávétermelőket és közösségeiket, illetve kisebb nyomást helyez környezetünkre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat