Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. December 10. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Eredményes felderítés

Eredményes felderítés

A Szentendrei Rk. Közrendvédelmi Osztálya eljárást folytatott ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. november 20-án a délutáni órákban ismeretlen elkövető egy szentendrei családi ház pincéjéből több üveg szeszesitalt tulajdonított el, úgy, hogy az ingatlanba a kerítésen keresztül bemászott.

A végrehajtott adatgyűjtések során, melyet a közrendvédelmi állomány kitartó és körültekintően hajtott végre, a bűncselekmény elkövetésével három férfi volt kapcsolatba hozható. Az eljárás során adatgyűjtést végző körzeti megbízottak, valamint a gyanúsított kihallgatásokat végző nyomozók több szálon futó nyomozása során P. István, M. Máté, valamint M. János szentendrei lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A kihallgatások, valamint az előzetesen végzett nyomkutatások összevetése során megállapítást nyert, hogy a három gyanúsított további hasonló módszerrel, Szentendre területén elkövetett nyolc tulajdon elleni bűncselekmény elkövetésével hozható kapcsolatba. Az elkövetők több ingatlana mentek be, ahonnan különböző szerszámokat, kerékpárokat, készpénzt, dísztárgyakat, valamint létrákat loptak el, melyeket a bűncselekmények elkövetését követően nagyrészt értékesíteni is megpróbáltak.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a három gyanúsított ellen a nyomozást szabadlábon hagyásuk mellett folytatja.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben