Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Augusztus 24. 13:24, péntek | PR

Ez a gép lesz a kedvenced, ha feszes farizmokért edzel

Ez a gép lesz a kedvenced, ha feszes farizmokért edzel

A farizom gyakorlatok általában az edzésprogram szerves részét képezi a konditeremben, hiszen ki ne szeretne feszes és kerek idomokat.

A tökéletes hátsó kialakításához azonban nem elég csupán egészségesen étkezni és rendszeresen mozogni.

Célzottan és módszeresen kell edzeni az izomcsoportot - mutatjuk, hogy melyik gépet válaszd az edzőteremben, ha igazán hatékony szeretnél lenni.

A comb távolítására alkalmas gépeket nevezzük abductor gépeknek. Sokan, teljesen tévesen azt gondolják, hogy ez a gyakorlat a combok erősítését segíti elő, de valójában a farizmokat erősíthetjük vele. Ez a gép igen közkedvelt, így szinte minden edzőteremben megtalálható, párjával az adductorral, a combközelítővel együtt. Ezek az ülő gépek remek eszközei a farizom erősítésének. A gyakorlatokat lassú, feszített mozgástartományban érdemes végezni, a helyes levegővételt betartva biztos fejlődés várható. A gép dőlésszögének beállításával azt is szabályozhatjuk, hogy éppen melyik izomcsoportot kívánjuk edzeni. Hátradőlve a külső izom dolgozik jobban, míg előre dőlve haladunk a belső farizmok felé.

Gyakran láthatjuk az edzőteremben, hogy valaki úgy szeretné fokozni az izom terhelését, hogy megfordul a padon és a háttámlát megfogva, állva végzi a combtávolítást. Bár a gyakorlat ily módon valóban hatékonyabb, ezeken az ülő munkavégzésre tervezett gépeken ez egyrészt balesetveszélyes, másrészt a gép is könnyen tönkre mehet.

Erre a problémára kínál remek megoldást a Panatta Standing Abductor gépével. A Panatta gépek olasz tervezőmérnökök munkája alapján készülnek, melyek igen népszerűek világszínvonalú ergonómiájuknak és egyedi formatervezésüknek köszönhetően. Ez a közkedvelt márka direkt az álló helyzetben történő combtávolításra fejlesztette ki a Standing Abductor nevű gépét, amely rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ha ezt választod az edzéshez, nem kell többé azon gondolkodni, hogy kapaszkodj, vagy hova állj. A kényelmes párnázat és a maximális ergonómia biztosítja, hogy csak az edzésedre és az izommunkádra kelljen összpontosítanod. Ezt a combtávolítót ténylegesen az izotóniás edzés jellegzetességeire optimalizálták. Előfeszítési és kiemeléskönnyítő technológiája csökkenti a sérülések kockázatát, a körkörös konvergens mozgások pedig kímélik az ízületeket és követik a természetes mozgást.

A gép használatával, fizikai paramétereivel és megrendelésével kapcsolatosan a Mánia Fitness naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatától bátran lehet kérni további információt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat