Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Szeptember 24. 16:08, kedd | Helyi

Fórum a Kálvária téren Kiss Ádámmal

Fórum a Kálvária téren Kiss Ádámmal

Szeretettel vár minden érdeklődőt Kiss Ádám képviselőjelölt egy kötetlen beszélgetésre, szeptember 26-án késő délután a Kálvária térre.

A születése óta Szentendrén élő Kiss Ádám számtalan önkéntes munka során szerette meg a szociális területet, s vált hivatásává. Mind a mai napig dolgozok fogyatékkal élőkkel és pszichiátriai betegekkel, mint törvényes képviselő. Nagy öröm volt számára, amikor felújításra került a szentendrei hajléktalanszálló, melynek vezetésében szintén részt vesz.

Barátaival pár éve alapította meg a Philanthropy Alapítványt, amelynek keretében önkéntesen dolgoznak azért, hogy másokon segíthessenek: például a szegényebb családokban élő, szemüvegre szoruló gyerekeknek teremtik elő a szemüveget. A MikulásGyár adományait is az alapítvány tagjai gyűjtik össze és osztják ki a rászorulóknak. Ádám szabadideje nagyrészét is jobbára a hivatása tölti ki, és szeretné elérni, hogy városunkban még szorosabbra fűzhesse a szociális védőhálót.

Az általa összehívott találkozóra szeptember 26-án, csütörtökön, 18 órától 19 óráig kerül sor a Kálvária téren.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni